Logo ABCD-Koaching

Ik ben Chantal van Dommelen, 27 jaar, samenwonend met Bart en lerares in het basisonderwijs. Werken met kinderen en paarden zijn mijn grootste passies, en wat is er nu mooier dan het combineren van die twee?

Ik ben opgegroeid met paarden en kan uit eigen ervaring vertellen wat deze prachtdieren voor je kunnen betekenen. Prachtig hoe zij alles feilloos aanvoelen en ervoor je zijn in goede en slechte tijden. Met zachte ogen zonder oordeel, kunnen zij net dat ene steuntje in de rug zijn dat jou laat voelen “het Pwaard te zijn.”

Wie ben ik

Foto wie ben ik
Foto met kinderen

Al op jonge leeftijd wist ik dat ik lerares in het basisonderwijs wilde worden. Inmiddels sta ik nu zes jaar voor de klas, met name kleutergroepen. Zelfvertrouwen, Emotioneel welzijn en Nieuwsgierigheid (ZEN) staan bij mij als juf voorop. Helaas merk ik in de praktijk dat deze begrippen niet voor ieder kind vanzelfsprekend zijn en zij hier ook niet altijd toe kunnen komen door enkel aanbod in de klas. Mede daardoor heb ik de opleiding PaardenPraatPlaten 2017 gevolgd. Met deze sociale vaardigheidstraining, hoop ik basisschool kinderen meer uit de klas te krijgen en ook hen het gevoel te geven dat ze “het Pwaard zijn!”