Logo ABCD-Koaching

Individuele coaching

Heb je weinig zelfvertrouwen,  bezwijk je onder de druk van de huidige maatschappij, wil je meer inzicht in jouw systeem of ben je gewoon nieuwsgierig naar wat de paarden aan jou willen laten zien? Voor al deze dingen en meer kun je terecht bij mij en mijn paarden voor een individuele coaching. Samen zullen wij je met alle liefde en zonder oordeel helpen met jouw coachvraag.

PaardenPraat-Uurtje voor volwassenen  

Ben je nieuwsgierig naar wat een paardencoachsessie inhoudt en of het iets voor je is, wil je op een ontspannen manier kennis maken met mij of ben je toe aan momentje voor jezelf en lijkt het je heerlijk dit op een ontspannen manier te doen samen met mijn paarden?

Dan is het PaardenPraat-Uurtje iets voor jou!

Tijdens dit uurtje nemen we rustig de tijd voor wat jij op dat moment nodig hebt. In de praktijk kan dit van alles zijn, bijvoorbeeld; borstelen van paarden, verbaal of non verbaal moment tussen de paarden in de wei of een wandeling in de omgeving met één van de paarden.

Spreekt dit je aan? Neem dan gerust contact op voor het maken van een afspraak of voor meer informatie. Je bent het “Pwaard!” en van harte welkom!

Volwassenen

Teamtraining

Bent u op zoek naar een mooie teamtraining voor het versterken van uw team? Ook dan bent u bij

ABCD-Koaching aan het juiste adres. Ook bij een teamtraining werken mijn paarden en ik vanuit de drie basisprincipes:

  • Contact en verbinding

  • Ordening

  • Balans in geven en nemen.

Nieuwsgierig geworden? Neem dan vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Foto Coaching
Foto James